Tamplarie Aluminiu, Tamplarie PVC, Geamuri Termopan, Preturi Termopane, Usi Termopan, Usi Exterior, Geam Termopan, Termopane Preturi, Ferestre Termopan, Feronerie Roto, Feronerie GU
 
Prima Pagina > Produse > Tamplarie Aluminiu

Tamplarie Aluminiu

Eficienta energetica si confort interior


Tamplaria de aluminiu inseamna grad ridicat de stabilitate, eficienta energetica, valoare crescuta, cadru ingust si modern, functionare buna, intretinere minima si durata lunga de viata.

Tamplaria de aluminiu cu geam dublu este solutia ideala pentru cladirile complexe, pentru care durabilitatea este factorul principal.

Cladirile de birouri cu fatade de perete stil cortina, cladiri cu zone mari de geam sau cladiri cu structuri in forma de cupola, pot fi printre cele mai comune cladiri pentru care geamurile termopan cu tamplarie de aluminiu devin necesare.

Combinatia unica de rezistenta si greutate redusa permite ferestrelor si profilelor de aluminiu cu geam dublu, sa fie elegante si sa se integreze usor in orice cladire.Deoarece profilele de aluminiu pot fi mult mai fine, mai inguste decat cele de lemn sau PVC, ferestrele si, in general, tamplaria de aluminiu cu geam dublu permite sa patrunda mai multa lumina in casa dumneavoastra.

Ferestrele si usile din aluminiu cu geam dublu sunt vopsite intr-un camp electrostatic cu o varietate mare de culori pentru a se potrivi cu proiectarea cladirii.

Profil tamplarie aluminiu

Avantajele tamplariei de aluminiu:

Certificare ISO 9001:2008

Procesul de fabricare a profilelor de aluminiu se conformeaza cu ISO 9001, un standard care garanteaza indeplinirea conditiilor de calitate a produselor.

Sistemul de ferestre din tamplarie de aluminiu

Ferestre

Costurile pentru energie continua sa creasca insa nu puteti face nimic in aceasta privinta. Puteti totusi sa faceti ceva pentru a opri consumul de energie. S-a estimat ca fiecare casa pierde pana la 20% din caldura doar pentru ca are o izolatie deficienta. Ferestrele din tamplarie de aluminiu ajuta la o izolare eficienta a casei dvs. si in acelasi timp sporesc confortul in casa si aspectul vizual al acesteia.


Sistemul de usi din tamplarie de aluminiu

Usi intrare

Sistemele de usi de intrare din tamplarie de aluminiu ofera solutii de inalta calitate atat pentru aplicatiile rezidentiale cat si pentru cele comerciale. Aceste sisteme numara printre caracteristicile principale etanseitatea la apa, reducerea zgomotului din exterior si rezistenta anti-efractie. Usile sunt disponibile in configuratia canat simplu precum si dublu canat, fiind disponibila si inchiderea multipunct. Usile de intrare din aluminiu sunt rezistente la deformare si la intemperii si sunt protejate la coroziune datorita vopsirii in camp electrostatic.


Sistemul de usi culisante din tamplarie de aluminiu

Usi culisante (glisante)

Usile culisante ofera un nivel ridicat de confort in casa dvs. prin mentinerea unui climat constant si agreabil in camera. De asemenea se diminueaza pierderile de energie (caldura) ducand astfel la reducerea costurilor. Aceasta situatie nu este valabila numai iarna, ci si in timpul verii deoarece caldura nu patrunde in casa dvs. si astfel costurile cu climatizarea (aerul conditionat) se micsoreaza considerabil.

Usile culisante (glisante) din tamplarie de aluminiu permit unei mari cantitati de lumina solara sa intre in camera datorita suprafetei vitrate foarte mari. In acest fel camera se umple de lumina si se creeaza conceptul de camera spatioasa.


Sistemul de usi oscilo-culisante din tamplarie de aluminiu

Usi oscilo-culisante

Sistemele de usi oscilo-culisante combina beneficiile culisarii cu functia oscilo-batanta: usa "pluteste" pe un sistem de rulmenti fiind extrem de usor de deschis si inchis. Spre deosebire de usile culisante (glisante), usile oscilo-culisante pot fi si inclinate (exact ca o fereastra). Acest sistem de usi pastreaza aceleasi caracteristici ca precendentele sisteme de usi din tamplarie de aluminiu: reducerea zgomotului, etanseitate la vant si la apa si rezistenta la intemperii.


Sistemul de usi comerciale din tamplarie de aluminiu

Usi comerciale

Sistemul de usi comerciale din tamplarie de aluminiu este construit astfel incat sa indeplineasca cerintele marilor proiecte comerciale si este optimizat pentru o incarcare continua si maxima.

Sistemul de usi comerciale este ideal pentru zonele de intrare supuse unor utilizari intense.

Acest sistem este echipat cu balamale ce au fost testate la 1 milion de cicluri inchis-deschis indeplinind astfel cerintele maxime de durabilitate.


Culori disponibile pentru tamplarie de aluminiu: Paleta de culori RAL

RAL este un standard international de culoare folosit in industrie, comert, arhitectura si design. Culorile RAL sunt formate din 4 cifre si au fost un standard in alegerea culorilor de mai mult de 70 de ani. Daca in trecut colectia de culori era de doar 40, acum a crescut pana la 213 culori.

Pentru a vedea toate culorile disponibile pentru tamplaria de aluminiu va rugam sa accesati linkul urmator:
http://www.klador.ro/culori-RAL-tamplarie-aluminiu.html

Atentie: Culorile din lista de mai sus pot fi influentate de tipul dvs. de monitor si de tipul de imprimanta (in cazul in care le listati). Pentru a vedea cele mai exacte culori cereti unui reprezentant Klador Trust sa va prezinte o paleta de culori oficiala RAL in format tiparit.