Logo Klador Trust
 
Prima Pagina > Produse > Termopane

Termopane

Siguranta, eleganta, design


Putem oferi clientilor nostri cea mai buna calitate Rehau, Veka, Trocal, Profilco, Feronerie Roto, GU, Siegenia, accesorii pentru ferestre din PVC, trebuie doar sa ne contactati.

Stim ca pentru o locuinta durabilitatea ferestrei este un factor important, avem echipamente de inalta eficienta care asigura montajul de termopane ca fiind una sigura.

Va putem bucura de serviciile noastre, montarea si transportul termopanelor este gratuita.

Garantam o calitate excelenta, precum si serviciile de lucru prin montajul si transportul termopanelor.

Geamurile termopan sunt formate din doua foi de sticla separate de un mediu de o bagheta distantier (de obicei de aluminiu).

Spatiul dintre foi nu este vidat, daca ar fi asa pachetul sigilat de termopane ar face implozie datorita presiunii atmosferice din exterior.

In spatiul dintre aceste foi de sticla este aer etans sau un gaz inert. Pentru obtinerea unor bune rezultate in privinta minimizarii pierderilor de energie se introduce intre foile de sticla de termopane un gaz rar precum Argon-ul sau Kripton-ul. In functie de utilajele fiecarui producator sau de performantele urmarite, termopanele pot contine sau nu un gaz rar.

La fiecare geam termopan grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre acestea, eficacitatea geamului crescand direct proportional cu acestea.

Folosind termopane de calitate platiti mai putini bani pentru caldura. Geamul cu emisivitate redusa (Low-E) reduce considerabil pierderea de energie.

Observatie: un geam termoizolant, alcatuit din doua foi de sticla, din care una simpla, iar cealalta cu depunere Low-E (low emisivity), are factorul de izolare termica de valoare 1,3 W/m2K.


Detalii Geam Termopan

Tipuri de geamuri termopane

Tipuri de termopane folosite in sistemele de tamplarie PVC in functie de cerere:

Geam simplu Geam Termopan Geam Termopan 2 Geam Tripan

Lumina

Cantitatea de lumina naturala care patrunde in incapere depinde de modul de impartire al ferestrei cu geam termopan. Daca doriti sa obtineti cat mai multa lumina naturala, creati deschideri generoase si configurati ferestrele cu termopane astfel incat sa nu reprezinte o bariera.

Suprafata transparenta fara fereastra Suprafata transparenta la fereastra fixa Suprafata transparenta la fereastra cu deschidere Suprafata transparenta la fereastra cu deschidere si sprose
Procentajul suprafetei transparente

Spatiile de lucru trebuie si ele, la randul lor, iluminate corect. Creati "deschideri" eficiente si pozitionati birourile in asa fel incat lumina sa nu ingreuneze activitatea dumneavoastra.

Fereastra fara efect de orbire Fereastra cu efect de orbire prin reflectare Fereastra cu efect de orbire direct
Pozitionarea ferestrei in raport cu Soarele

Termopanele Klador Trust pot fi configurate in ferestre sau in usi impreuna cu profilele PVC de la urmatorii furnizori: Rehau, Veka sau Trocal. Sticla folosita pentru fabricarea geamului termoizolant este furnizata de doi producatori globali de sticla: Saint Gobain si Pilkington.