Eficienta energetica si confort interior

Tamplaria de aluminiu inseamna grad ridicat de stabilitate, eficienta energetica, valoare crescuta, cadru ingust si modern, functionare buna, intretinere minima si durata lunga de viata.

Profil tamplarie aluminiu

Tamplaria de aluminiu cu geam dublu este solutia ideala pentru cladirile complexe, pentru care durabilitatea este factorul principal.

Cladirile de birouri cu fatade de perete stil cortina, cladiri cu zone mari de geam sau cladiri cu structuri in forma de cupola, pot fi printre cele mai comune cladiri pentru care geamurile termopan cu tamplarie de aluminiu devin necesare.

Combinatia unica de rezistenta si greutate redusa permite ferestrelor si profilelor de aluminiu cu geam dublu, sa fie elegante si sa se integreze usor in orice cladire.Deoarece profilele de aluminiu pot fi mult mai fine, mai inguste decat cele de lemn sau PVC, ferestrele si, in general, tamplaria de aluminiu cu geam dublu permite sa patrunda mai multa lumina in casa dumneavoastra.

Ferestrele si usile din aluminiu cu geam dublu sunt vopsite intr-un camp electrostatic cu o varietate mare de culori pentru a se potrivi cu proiectarea cladirii.

Avantajele tamplariei de aluminiu:

  • Durata lunga de viata.
  • Intretinere usoara.
  • Ferestrele de aluminiu ofera o inalta protectie impotriva furtunilor si vanturilor puternice.
  • Profilele de aluminiu au o protectie de inalta securitate impotriva tentativelor de efractie.
  • Izolare fonica excelenta oferita de geamul termopan. Nivelul fonic poate fi redus cu pana la 48% fata de geamurile normale.
  • Profilul de aluminiu cu geam dublu permite montarea unor elemente suplimentare de siguranta.

Certificare ISO 9001:2008

Procesul de fabricare a profilelor de aluminiu se conformeaza cu ISO 9001, un standard care garanteaza indeplinirea conditiilor de calitate a produselor.

Culori disponibile pentru tamplarie de aluminiu: Paleta de culori RAL

RAL este un standard international de culoare folosit in industrie, comert, arhitectura si design. Culorile RAL sunt formate din 4 cifre si au fost un standard in alegerea culorilor de mai mult de 70 de ani. Daca in trecut colectia de culori era de doar 40, acum a crescut pana la 213 culori.

Pentru a vedea toate culorile disponibile pentru tamplaria de aluminiu va rugam sa accesati linkul urmator:
https://www.klador.ro/culori-RAL-tamplarie-aluminiu.html

Atentie: Culorile din lista de mai sus pot fi influentate de tipul dvs. de monitor si de tipul de imprimanta (in cazul in care le listati). Pentru a vedea cele mai