S.C. Klador Trust S.R.L. comercializeaza si monteaza tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, geamuri termopan în conditii avantajoase ca pret si calitate. Transportul si montajul este gratuit.

Aici, la Klador Trust luam in serios satisfactia clientilor nostri si ne angajam sa:

 • Folosim vasta noastra experienta pentru a va oferi cele mai bune sfaturi posibile
 • Va oferim produse de cea mai inalta calitate la un pret competitiv
 • Livram clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde

Gama noastra de servicii cuprinde:

 1. Servicii de montaj si executie:
  Pentru usi si ferestre PVC sau aluminiu, plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale automate, pereti cortina.
  Aflati mai multe detalii despre montajul ferestrelor si usilor termopan accesand sectiunea “Avantaje”.
 2. Service si intretinere:
  Clientilor nostri, le oferim service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan si alte accesorii.
 3. Servicii in antrepriza:
  Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme in cautare de subcontractori.
 4. Consultanta tehnica de specialitate:
  Deoarece stim totul despre piata de tamplarie PVC, putem oferi consultanta de specialitate tuturor celor interesati în achizitii sau renovari.

Oferim garantie pentru produsele si serviciile comercializate.

 

despre noi

 

S.C. Klador Trust S.R.L. ofera solutia perfecta de ferestre si usi pentru fiecare proiect de constructie, obiectivul nostru final fiind atingerea maximului de eficienta energetica. Selectati culoarea potrivita pentru proiectul dvs. din paleta de culori pentru sistemele de ferestre din tamplarie PVC.

Tamplaria PVC cu geamuri termopane este potrivita atat pentru cladirile noi, cat si pentru schimbarea vechilor ferestre cu unele noi cu scopul de a reduce costurile cu incalzirea.

In zilele noastre securitatea familiei si a proprietatii este pe lista de prioritati a oricarui proprietar, de aceea ferestrele cu geamuri termopan folosite de S.C. Klador Trust S.R.L. incorporeaza un numar de caracteristici pentru a ajuta la cresterea securitatii casei dvs.

Ferestrele si usile cu termopane includ armaturi atat in tamplaria PVC, cat si in canat, ceea ce face extrem de dificil sa fie taiate sau indoite.

Certificat Management ISO 9001

Certificat Management ISO 14001

Certificat Management ISO 45001