Tehnologia ascunsa este cea mai frumoasa

feronerie roto

Feroneria Roto NT stabileste noi standarde de protectie. Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara.

O reglare simpla, tridimensionala a tocului ferestrei este posibila cu ajutorul suruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranta, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, ca si dispozitivul impotriva deschiderii cu un speraclu in balamaua de colt, garanteaza securitate ridicata. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100*, creand o deschidere deosebit de generoasa.

Pe partea inferioara a feroneriei se afla o rola tip cap ciuperca, care prinde blocatorul oscilobatant aferent.

Feronerie Roto NT este garantata sa reziste 15.000 de cicluri inchis-deschis (la 3 actionari pe zi rezultand aproximativ 15 ani), asigurand o etansare perfecta si o fiabilitate mare.

Elemente componente

Sistemele cu feronerie Roto NT permit deschiderea ferestrelor si usilor astfel: rotativ, basculant, roto-basculant, plan-paralel.

Tipurile elementului de inchidere

La elementul de inchidere E se poate regla puterea de strangere. Si la elementul de inchidere P se poate regla forta de strangere, dar pe langa aceasta capul de ciuperca garanteaza o siguranta mai mare. La elementul de inchidere V se poate regla nu numai inaltimea si puterea de strangere, ci poate fi utilizat deosebit de usor si ca sistem de inchidere multifunctional.

Element de inchidere E Element de inchidere P Element de inchidere V

Clase de rezistenta

Clase de siguranta

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fecare fereastra este foarte importanta. Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fecare fereastra sau usa.

Siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este sufcienta.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Feroneria Roto NT trece cu brio toate probele de rezistenta - de la clasa 1 la clasa 3 de rezistenta.