Mai putine componente, costuri de stocare reduse, asamblare mai rapida


Feronerie G-U Preturi

Klador Trust este partener al grupului de firme Gretsch-Unitas (G-U), in oferta noastra regasindu-se o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi.

Feroneria G-U este ideala pentru ferestrele si usile de balcon din tamplarie PVC, aluminiu sau lemn. Folosim variantele producatorului denumite Uni-Jet si Euro-Jet, obtinandu-se astfel un raport calitate-pret foarte bun.


Utilizare

Feronerie G-U Preturi

Domeniul de utilizare pentru feronerie G-U oscilo-batanta si batanta Uni-Jet:

  • ferestre si usi intr-un singur canat
  • ferestre si usi in doua canate fara montant
  • usi intr-un canat cu posibilitate de incuiere
  • usi in doua canate cu posibilitate de incuiere fara montant
  • ferestre cu arc de cerc si trapezoidale

Descriere tehnica:

  • mecanismele de inchidere Uni-Jet sunt montate in falt si actionate de un maner. Toate mecanismele de inchidere sunt fabricate pentru canal de feronerie standard de 16,3 mm latime si 2,5 mm adancime
  • rolele de inchidere automate din otel ale cremoanelor, foarfecilor, inchiderilor suplimentare si ale transmisiilor de colt sunt reglabile cu Torx si prinse cu arcuri compensatoare pentru luftul faltului; cursa arcului este de 1,2 mm
  • inchiderile suplimentare se clipseaza
  • bratele de foarfeci oscilo-batante permit, ca standard sau cu arcuri optionale pentru luft de ventilatie, pozitii aditionale de ventilatie rezultand un confort suplimentar
  • bratele foarfecilor sunt prevazute cu siguranta antitrantire
Feronerie G-U 1 Feronerie G-U 2 Feronerie G-U 3

Clase de rezistenta

Clase de siguranta

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fecare fereastra este foarte importanta. Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fecare fereastra sau usa.

Siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este sufcienta.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Feroneria G-U trece cu brio toate probele de rezistenta - de la clasa 1 la clasa 3 de rezistenta.