Jaluzelele verticale constituie o solutie functionala si moderna, inlocuind cu succes perdelele si draperiile. Pot combina modernismul cu clasicul si eleganta atat in locuinta dumneavoastra cat si in spatii comerciale sau birouri.

Cu jaluzelele verticale aveti un control excelent al luminii, o bogata gama de texturi, culori si modele pe care le puteti adapta în functie de preferinte datorita gamei sortimentale variate de materiale textile, dumneavoastra avand posibilitatea de a alege materialul preferat din colectiile pe care vi le punem la dispozitie.

Lamelele textile ale jaluzelelor sunt tratate antistatic, impiedicand depunerea prafului si patrunderii razelor UV, cu o rezistenta sporita la decolorare. Dupa dorinta, puteti opta pentru o iluminare obscura sau totala, in functie de materialul ales sau de unghiul de inclinare al lamelelor si de gradul de strangere al acestora.

Se pot monta pe orice tip de tavan sau perete, la orice dimensiune, verticalitatea lor creind impresia de spatiu larg. Manevrarea lor poate fi realizata manual cu ajutorul unui cordon, cat si electric, prin intermediul unei telecomenzi.

Intretinere:

  • nu necesita ingrijiri deosebite deoarece sunt lavabile si tratate antistatic.
  • daca se murdareste accidental o banda, aceasta, se curata cu un burete sau cu o perie moale, cu apa calduta si sapun lichid, sampon sau detergent care nu contine cloruri, se clateste si se intinde la uscat in pozitie verticala la locul ei pe sina, asamblandu-se contragreutatea din partea de jos