feronerie macoFeronerie Maco "Mayer & Co" este conceputa pentru ferestre si usi din PVC cat si pentru cele din lemn cu diferite tipuri de deschideri ascilante, oscilantbalante, balante si diferite geometrii dreptunghiulare, arcuite, segmentare, trapezoidale, triunghiulare. Avantajele feroneriei Maco
  • Imbinare universala MULTI si Cheie de reglare universala
  • Creste securitatea impotriva hotilor, rezistenta in zona balamalei
  • Impermeabilitate perfecta
  • Fara capace de acoperire
  • Ajustarea laterala a balamalei si a pivotului fara adaugarea suruburilor
  • Ajustari tridimensionnale ale pivotului
  • Ajustarea integrat a unghiului de deschidere (90* sau 95*)
Feroneria Maco, din anul 1994 este posesorul cartiicatului de Calitate DIN ISO9001.
Sistemul de ferestre din tamplarie de aluminiu


Deschideti fereastra si limitatorul este activat automat, restrictionati cat de departe se va deschide si eliberati degetul usor.


Sistemul de usi din tamplarie de aluminiu


In momentul cand inchideti fereastra limitatorul se regleaza automat pe cadru pregatit pentru data viitoare cand se va deschide fereastra.


Sistemul de usi culisante din tamplarie de aluminiu

8213 limitator laminat - Casement Fereastra

Sistemele cu feronerie MACO a fost conceputa pentru a se conforma cu modificarile planificate la BS8213, unde se considera necesar (de exemplu, dormitoarele pentru copii mici sau bebelusi) sa fie dotat cu un limitator, care se poate bloca/deschide prin doua operatii ale mainii. Nu este nevoie de chei sau alte instrumente care sa elibereze limitatorul.


Sistemul de usi oscilo-culisante din tamplarie de aluminiu


Deschideti fereastra si limitatorul laminat 8213 este activat automat si limiteaza cat de departe se va deschide fereastra. Inchideti fereastra si limitatorul se regleaza automat pe cadru gata pentru viitoarea deschidere a ferestrei.


Sistemul de usi comerciale din tamplarie de aluminiu

Tech 100 limitator pentru usi

Limitatorul pentru usi se poate bloca la 90 de grade avand un capat unic care mentine usa deschisa. Disponibil cu un brat din otel inoxidabil si potrivite pentru usi din PVC, aluminiu sau lemn. Are un dispozitiv de frecare reglabil si se potriveste tuturor sistemelor de profil.

Clase de rezistenta

Clase de siguranta

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fecare fereastra este foarte importanta. Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fecare fereastra sau usa.

Siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este sufcienta.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Feroneria Roto NT trece cu brio toate probele de rezistenta - de la clasa 1 la clasa 3 de rezistenta.