Eleganta fundamentala

Tamplarie Aluminiu Reynaers Usi CS 24-SL

CS 24-SL este un sistem izolat termic pentru uşi cu deschidere interioară, cu un design ultra-subţire. Astfel, uşile CS 24-SL reprezintă soluţia perfectă pentru construcţii noi sau renovări, respectând designul original, dar oferind o soluţie îmbunătăţită termic.

Uşile CS 24-SL sunt disponibile ca uşi de intrare simple, cu prag îngust. În ceea ce priveşte siguranţa, uşa CS 24-SL este conformă cu clasa 2 de rezistenţă antiefracţie, oferind o soluţie sigură.

Feronerie:

CS 24-SL este un sistem de ferestre cu trei camere izolat termic, care combină eleganța perfectă cu rezistență ridicată și ușurința în producție. Contururile exterioare zvelte ale sistemului si marginile geamului la exterior da sistemului un aspect de oțel. Acest lucru face un aspect cât mai subțire. Sistemul CS 24-SL ideal pentru constructii noi precum și pentru înlocuirea ferestrelor cu rame de oțel, respectând design-ul original.

Diferite culori la interior și exterior sunt de asemenea posibile.


Min. visible width outward opening window


Min. visible width T-profile


Overall system depth window

Rebate height

Glass thickness

Glazing method


Thermal insulation


Frame
Vent


Frame
Vent19 mm
31 mm

13.9 mm

85 mm
85 mm

14 mm

21 mm up to 30 mm

dry glazing with EPDM or neutral silicones

omega-shaped fi breglass reinforced polyamide strips (frame 22 mm – vent 22 mm)

Alegerea culorii este disponibila atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul profilului, avand posibilitatea sa alegeti culori diferite pentru interior si exterior.

Tamplarie Aluminiu Reynaers

Culori

Fara nicio indoiala, aluminiul reprezinta materialul ideal pentru construirea cladirilor contemporane de exceptie. Ferestrele si usile vopsite dau valoare constructiei si pot combina un aspect impresionant la exterior cu o atmosfera placuta la interior.

Vopsirea Bicolora

Sa presupunem ca doriti sa potriviti culoarea ferestrelor la exterior cu cea a fatadei, dar sa alegeti o alta culoare pentru interior. Reynaers va poate oferi culori diferite pentru suprafetele profilelor vizibile din exteriorul cladirii si cele vizibile din interior. Sunt disponibile peste 450 de nuante diferite: metalice sau anodizate, mate sau lucioase, culori RAL, vopsea Coatex rezistenta la zgarieturi, sau chiar vopsire imitatie lemn.

Accesorii Vopsite

Manerele, balamalele si celelalte accesorii pot fi vopsite in exact aceeasi culoare ca si profilele. Chiar si capacele de drenaj sunt disponibile in culori RAL. Daca optati pentru accesorii vopsite, le puteti integra fara probleme in tamplaria aleasa.