Sticla laminata, siguranta si securitate

Cand siguranta si securitatea sunt o necesitate, Klador Trust ofera o gama larga de produse din sticla laminata pentru a satisface nevoile dvs.

Sticla laminata:

Potrivita pentru usile de la intrare si podele, la acvarii si vitrine, sticla laminata este solutia perfecta pentru siguranta. Doua sau mai multe foi de sticla sunt legate printr-un strat intermediar dintr-un material de plastic rezistent, care permite sticlei sa reziste puternic la impactul cu obiectele.

In cazul in care sticla laminata se va sparge, aceasta va continua sa ramana in cadru (rama) minimalizand riscul unui accident la marginile ascutite sau bucatilor mici din sticla.

Datorita caracteristicilor de rezistenta si siguranta, sticla laminata este preferata atunci cand sunt necesare oricare din urmatoarele:

  • impactul corpurilor straine
  • protectia in cazul unei explozii
  • reducerea sunetului
  • protectia impotriva intrarii fortata
  • podele de sticla sau scari
  • protectia impotriva bucatilor de sticla sparte
  • rezistenta la cutremur
  • protectia magazinului impotriva furturilor din vitrina
  • rezistenta la glont

Temperat

Sticla este adesea mentionata ca sticla securizata, pentru ca este mult mai rezistenta la spargere decat sticla cu geam normal. Cu toate acestea, in cazul in care este sparta, de obicei se sparge in bucati mici care sunt mai putin periculoase pentru a provoca accidente grave.

Acest tip de sticla este destinata geamurilor din sticla securizata, usi glisante, pereti din sticla, cabine de dus, compartimentari interioare si alte utilizari care necesita proprietati securizare si rezistenta superioara.

Trepte si pardoseli din sticla

Solutia perfecta pentru treptele scarii si pardoselii. Sticla laminata conceputa pentru a putea rezista greutatii si impactului cu obiectele dure. Utilizate pentru a imbunatati fluxul de lumina si designul cladirilor. Sticla laminata respecta standardele Europene, in general variaza de le 30mm la 60mm. Este un element exclusiv pentru interior prin crearea aspectului de a fi delicat, modern, transparenta si relectia luminii. Combinand tehnologia de sticla cu ingineria creaza rezistenta in constructii de sticla pentru a implementa idei de design cele mai ambitioase pentru a crea un aspect unic si impresionant.

Sticla este un material foarte rezistent si va rezista la lovituri dure. Sticla va rezista timpului ca nici un alt material. Atunci cand grosimea sticlei depaseste 3/4", devine exprem de solid.

Geam impotriva vandalismului si efractiei

Pentru asigurarea bunurilor si ocupantilor unui imobil, geamurile stratificate de securitate montate intr-o tamplarie adecvata, sunt elemente importante de descurajare a tentativelor de efractie. Geamurile stratificate de securitate contribuie la asigurarea securitatii magazinelor, birourilor si valorilor, alaturi de un alt mijloc de protectie suplimentar. Gradul de risc si normativele in vigoare determina nivelul de protectie care trebuie obtinut si prin urmare tipul de geam stratificat de securitate necesar.

Protectie impotriva atacurilor cu arme de foc

Geamurile stratificate antiglont protejeaza impotriva riscurilor de atac armat. Diversele tipuri si configurari de geam stratificat sunt fabricate pentru protectia la impactul cu munitii de la revolver, arme de razboi sau arme de vanatoare atat in varianta S ( Splitting ) cat si in varianta NS ( Non Spliting - nu permit eventualele cioburi sa fie proiectate in partea opusa impactului.)