• SISTEME DIN ALUMINIU BATANTE •

Pe piata de astazi sistemele batante sunt principala alegere pentru arhitecti, ingineri si constructori in vederea utilizarii constructiilor rezidentiale si constructiilor speciale.

Sistemele noastre de deschidere batante asigura izolare termica si fonica si de asemenea un nivel de performanta superioara impotriva intemperiilor, oferind in acelasi timp flexibilitate conform specificatiilor intr-o mare varietate de posibilitati in functie de design si tipologie a utilizarii. Sunt potrivite atât pentru utilizare interna cât si externa si ofera o gama larga de accesorii, mecanisme care sa acopere orice cerinta posibila.

Sistemele EXALCO acopera toate nevoile potentiale ale clientului prin furnizarea de diferite posibilitati de deschidere: ferestre fixe, fereastra intr-unul sau doua canate oscilo-batante , usilor de acces, usi dublu-batante si altele.

➤ Mai multe informatii

• SISTEME DIN ALUMINIU GLISANTE •

Sistemele glisante sunt utilizate in aplicatii rezidentiale, in principal pentru a crea deschideri mari neintrerupte. Un alt avantaj al sistemelor glisante este faptul ca prin utilizare se pot mobiliza elementele fara a optura privelstea, prin urmare, nu afecteaza functionalitatea si aspectul interior.

Sistemele glisante pot fi furnizate intr-un numar multiplu de configuratii cum ar fi canat dublu pe cale de rulare dubla, canat multiplu pe multiple cai de rulare, canat triplu pe cale de rulare tripla.

➤ Mai multe informatii

• PERETE CORTINA •

Fatadele formeaza o componenta integrata a sistemelor complexe care sunt cladirile moderne. Acestea influenteaza in mod direct eficienta energetica, confortul termic si vizual in pofida impactului asupra aspectului general al cladirii. Aluminiul si sticla este combinatia optima pentru fatade eficiente moderne, atât in ceea ce priveste flexibilitatea in design cât si eficienta energetica.

Exalco ofera o varietate de sisteme de fatada, fie clasic, semi-clasic sau structural, iar gama este completata de sistemele noastre de umbrire si pot fi combinate cu panouri compozite (ExalcoBond), ceremic, piatra, table de aluminiu si alte finisaje.

Toate sistemele de fatada Exalco incorporeaza garnituri EPDM.

➤ Mai multe informatii

• SISTEME DE UMBRIRE •

Sistemele de umbrire SOLAR au un impact major asupra performantei energetice a oricarui tip de constructie; precum si al confortului termic al ocupantilor acestora prin reducerea acumularii de energie solara si prin efectul de orbire. Sistemele de umbrire SOLAR pot fi furnizate fie ca o solutie fixa fie mobila.

➤ Mai multe informatii